Søg
Filters
Close

Reimitz

Klaus Reimizt har altid ville lave den bedste Sangiovese. 

Han har arbejdet med denne drue i Chianti Classico siden begyndelsen af 1980'erne. 

Adskillige rejser til Bourgogne har givet ham nøglen til at lave elegant enkeltdrue vine, hvilket han har fuldført ved at lave fantastisk Sangiovese.

Efter 25 år i kælderen med mesterren Gulio Gambelli og Sergio Manetti, hvor de sammen har stået bag kultvinen Le Pergole Torte, har Klaus Reimizt kastet sig ud i sit helt eget projekt med en top Sangiovese vin.

Siden 2010 har han på en 1. ha mark sydøstvendt i 400 meters højde i Badia a Passignano i det vestlige Chianti Classico arbejdet med at lave den for ham ultimative Sangiovese. Fantastisk mark på Galestro (skifer) 

Markens navn er Boronzky, navngivet efter Klaus Reimitzs oldemor Tamaro von Bronzky. Stokkene er plantet i 1992.

Første årgang var 2011.

På den 1. ha skønne mark bliver der nu produceret kun 3.000 liter pr. år. 2 stk. 1.500 liters fade, hvor den skønne Sangiovese hygger sig i ca. 27 måneder.  

Vinen findes kun få steder i Europa.

 

 

http://www.reimitzwine.com/