Søg
Filters
Close

Peri Rosé Brut Millesimato Magnum

Rose efter Champagne-metoden på Pinot Noir og Chardonnay. Chardonnay. 8,6 gram restsukker.
Producent: Peri Bigogno
kr. 260,00

Peri Rosé Brut er lavet efter den klassiske metode på 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay. Druerne er høstet tidligt for at opretholde et højere syreindhold, som er optimal for den lange gæringsproces som vinen skal igennem.

Vinen er lavet med gær og gæres på ståltanke ved en kontrolleret temperatur på mellem 18°C og 22°C for at bremse gæringen. Det følgende forår flaskes vinen og sættes til hvile i stakke i mørke omgivelser i kælderen.

Den konstante temperatur på 11-12°C favoriserer den langsomme process, hvor gæren omdanner restsukkeret til alkohol og naturlig kuldioxid. Først efter tre års lagring og 46 måneder efter høsten er Peri Rosé Talento klar.

Farven er klar og sart lyserød. Der er fine perler, vedholdende og næsten cremet. Næsen er rig og harmonisk med et behageligt strejf af vilde jordbær, solbær og grape.

Smagen er behagelig tør, kombineret med en friskhed, der harmonerer smukt med den elegante blødhed, der minder om deliakt silke. Fremragende struktur, med noter af søde mandler og solbær.

God som aperitif eller til forretter med fisk.

Produkt specifikationer
Land Italien
Region Lombardiet
Drue Pinot Noir/Chardonnay
Årgang NV
Produktionsform Traditionel
Alc. % 12,5
Flaskestørrelse 150 cl. - magnum
Proptype Kork
Kunder der har købt denne vare købte også

Cantina del Pino Barbaresco DOCG 2013

Lækker Barbaresco fra topår 2013. Antonio Galloni: 93 point.
Fra kr. 225,00